Nieuws

Zomerfeest 2017
Op 23 september hebben wij weer samen genoten van het jaarlijks terugkerende zomerfeest! Dit keer was het thema 'Jungle'. Bekijk hier de foto's.


Samenwerking Jabadabadoe en de Hoeve!
Vanaf het nieuwe schooljaar in 2017 neemt Jabadabadoe de tussenschoolse én buitenschoolse opvang voor haar rekening op de locatie van de Hoeve. We werken dan op twee locaties, daar worden nog eens 160 kinderen opgevangen. Lees er hier meer over in de krant!
Feest Jabadabadoe 15 jaar!
Op 1 oktober hebben wij feest gevierd want Jabadabadoe bestaat 15 jaar! Wat was het een gezellige en geslaagde dag, wij hebben er onwijs van genoten! Er waren allerlei leuke activiteiten in het dorp en een toneelstuk voor de kinderen. De fantastische dag is natuurlijk ook vastgelegd.
Bekijk hier de foto's van het feest, hier de foto's van de fotoshoot en hier de foto's van de toneelvoorstelling!Jabadabadoe bestaat 15 jaar!
Op zaterdag 1 oktober vieren wij feest, want dan bestaan wij 15 jaar! We organiseren leuke activiteiten voor alle kinderen van Hoevelaken! Kom je ook? Bekijk hier het dagprogramma.Foto's Nationale Modderdag 2016
Bekijk hier de foto's van de Nationale Modderdag op Jabadabadoe!

Nationale Modderdag 2016
Kinderopvang Jabadabadoe doet mee aan de vierde nationale Modderdag. Deze dag wordt gehouden op woensdag 29 juni. Alle kinderen in Nederland mogen dan met zand en water spelen. Ook de kinderen van Jabadabadoe mogen allerlei spetterende activiteiten uitvoeren met water en zand: modder!

Het spelen met water, aarde en zand zien wij als een belangrijk onderdeel van natuurbeleving voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het spelen met de elementen versterkt het waardevolle contact tussen kinderen en de aarde en geeft  kinderen veel plezier. Kneden, kliederen, kleien, voelen en ontdekken, vies worden mag op ModderDag!  Het is voor de kinderen een “pure” ervaring om zo met de natuur in contact te komen. Het past heel goed bij onze manier van werken op Jabadabadoe: “Puur natuur en puur kind zijn”!

Tijdens ModderDag ervaren de kinderen het plezier van buitenspelen in de natuur. Glijden in de modder of een hoge moddertoren maken, heksensoep brouwen, bouwen en graven met kranen of je blote handen, modderbaden, alles is mogelijk! Met zand en water zijn de mogelijkheden eindeloos.

De modderpoelen voor alle kinderen van het KDV (dus ook kinderen die deze dag niet op het kdv zijn) die met modder willen komen spelen staan klaar op 29 juni van 10.00 - 11.00 uur.

Dit jaar is er voor de BSO kinderen een Modderweek! Van 27 juni t/m 1 juli zullen er na schooltijd allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden die met modder te maken hebben.

Handdoeken, water en zand hebben wij!  Zorgen jullie voor droge kleding?!NIEUW Peuteropvang!
Vanaf 22 augustus 2016 heeft kinderopvang Jabadabadoe o
p maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend ook een peuteropvang! Op deze peutergroep kunnen peuters van 2 tot 4 jaar in een veilige en vertrouwde omgeving spelen en plezier maken met leeftijdsgenootjes. Lees meer.

Peuterplein
Wij werken met de methode 'Peuterplein'. Dit is een ontwikkelingsprogramma voor baby's en peuters. Door middel van leuke thema's en bijbehorende activiteiten, stimuleren we kinderen optimaal in hun ontwikkeling op het gebied van taal, motoriek, voorbereidend rekenen, sociaal-emotionele ontwikkeling en muziek.

Waarom kiezen wij voor Peuterplein?
Deze methode stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen. Ook heeft Peuterplein een optimale doorgaande ontwikkelingslijn naar de basisschool. De lesmethode 'Peuterplein' van Malmberg is officieel erkend als integraal VVE-programma. Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is bestemd voor jonge kinderen die een grotere kans hebben om een onderwijsachterstand op te lopen. Door het hanteren van deze methode merken we ontwikkelingsachterstanden extra snel op en weten we er adequaat en zorgvuldig mee te werken.

Het huidige thema:


Doen Kids
Maandag
18
Kalender
Compleet jaaroverzicht van de evenementen en activiteiten bij Jabadabadoe.

033 25 38 698
Social Media
Jabadabadoe - Locatie: Westerdorpsstraat 54b - 3871 AZ Hoevelaken - Landelijk Register KDV 409251847 - BSO 107189094 - PO 409251847
De Hoeve: Landelijk Register BSO 104300607
Deze website wordt regelmatig geactualiseerd. Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kunt u contact
opnemen met Kinderopvang Jabadabadoe BV
© 2017 Jabadabadoe