Nieuws
Zomerfeest 2018
Op 22 september hebben wij weer samen genoten van het jaarlijks terugkerende zomerfeest. Wat was het weer gezellig! En wat een geluk hadden we met het weer. De foto's zullen hier snel verschijnen. 

Samenwerking Jabadabadoe en de Hoeve!
Vanaf het nieuwe schooljaar in 2017 neemt Jabadabadoe de tussenschoolse én buitenschoolse opvang voor haar rekening op de locatie van de Hoeve. We werken dan op twee locaties, daar worden nog eens 160 kinderen opgevangen. Lees er hier meer over in de krant!NIEUW Peuteropvang!

Vanaf 22 augustus 2016 heeft kinderopvang Jabadabadoe o
p maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend ook een peuteropvang! Op deze peutergroep kunnen peuters van 2 tot 4 jaar in een veilige en vertrouwde omgeving spelen en plezier maken met leeftijdsgenootjes. Lees meer.

Peuterplein
Wij werken met de methode 'Peuterplein'. Dit is een ontwikkelingsprogramma voor baby's en peuters. Door middel van leuke thema's en bijbehorende activiteiten, stimuleren we kinderen optimaal in hun ontwikkeling op het gebied van taal, motoriek, voorbereidend rekenen, sociaal-emotionele ontwikkeling en muziek.

Waarom kiezen wij voor Peuterplein?
Deze methode stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen. Ook heeft Peuterplein een optimale doorgaande ontwikkelingslijn naar de basisschool. De lesmethode 'Peuterplein' van Malmberg is officieel erkend als integraal VVE-programma. Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is bestemd voor jonge kinderen die een grotere kans hebben om een onderwijsachterstand op te lopen. Door het hanteren van deze methode merken we ontwikkelingsachterstanden extra snel op en weten we er adequaat en zorgvuldig mee te werken.

Het huidige thema:


Doen Kids
Donderdag
28
Kalender
Compleet jaaroverzicht van de evenementen en activiteiten bij Jabadabadoe.

033 25 38 698
Social Media
Jabadabadoe - Locatie: Westerdorpsstraat 54b - 3871 AZ Hoevelaken - Landelijk Register KDV 409251847 - BSO 107189094 - PO 409251847
De Hoeve: Landelijk Register BSO 104300607
Deze website wordt regelmatig geactualiseerd. Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kunt u contact
opnemen met Kinderopvang Jabadabadoe BV
© 2018 Jabadabadoe