Team Jabadabadoe
Het team van Jabadabadoe bestaat uit louter professionele en enthousiaste mensen. Zij vinden het heel waardevol om echt in contact te zijn met kinderen en hen te begeleiden in hun ‘reis’ naar groter groeien.
Elke groep bij Jabadabadoe  heeft een vast team pedagogisch medewerkers. Als een medewerker afwezig is door ziekte of vakantie nemen andere collega’s uit het team de taken over. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen de leidsters kennen en andersom. Zo creëren we een veilige omgeving voor de kinderen. Kinderen en leidsters zijn vertrouwd met elkaar!Wil jij ons team komen versterken?
Naast onze beschikbare vacatures zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie.


Kinderopvang JABADABADOE

is op zoek naar een

Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker - 36 uur


Kinderopvang Jabadabadoe zoekt een gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang, die fulltime ons team wil komen versterken en een vast gezicht van een verticale groep wil worden.

Wat doet een Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker bij KO Jabadabadoe?
Een gespecialiseerd pedagogisch medewerker biedt dagelijks opvang aan kinderen. Je zorgt voor een veilige en gezellige omgeving en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling en taalbeheersing van kinderen. Je draagt bij aan de opvoeding en verzorging en leert binnen de kinderopvang professioneel te begeleiden en organiseren. Je bent het aanspreekpunt voor ouders, collega’s en externe betrokkenen, ten aanzien van de begeleiding van kinderen met een specifieke zorgvraag.

Waarom wil je bij KO Jabadabadoe werken?
Kinderopvang Jabadabadoe is een kleinschalige (particuliere) kinderopvang in Hoevelaken. Met twee vestigingen. De hoofdvestiging van Jabadabadoe is gevestigd op een unieke locatie met een eigen kinderboerderij. Op deze locatie wordt de mogelijkheid voor Kinderopvang (KDV), Peuteropvang, BSO en VSO aangeboden. De andere vestiging is op basisschool de Hoeve in Hoevelaken. Op deze locatie verzorgen wij de TSO en de BSO. Jabadabadoe beschikt over een professioneel en enthousiast team dat met veel plezier de kinderen begeleidt op hun “reis” naar groter groeien. Om te zorgen dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen bieden we een uitdagend buitenplein en kinderenboerderij en bieden we de kinderen binnen een knusse sfeer wat veiligheid en geborgenheid geeft. Werken bijKO Jabadabadoe betekent werken in een gezellige en open sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. Binnen Jabadabadoe werken wij volgens de ideeën van het sociaal emotionele programma Conscious Discipline (CD). Wij zijn een van de eerste in Nederland die met veel enthousiasme werken met dit programma. Dit programma helpt ons om een inspirerende en liefdevolle plek te zijn waar kinderen, collega’s en ouders zich met elkaar verbonden voelen. Daarmee zijn we een verlengstuk van thuis. Om hierin steeds vaardiger te worden is er een coach die ons team ondersteund op de werkvloer. Daarnaast hebben we regelmatig trainingsavonden waardoor we steeds meer groeien als team en als persoon. Dat is de basis voor ontwikkelen, voor kwaliteit! Jabadabadoe is een erkende kinderopvang, staat landelijk geregistreerd en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een empathische, sociale, enthousiaste, flexibele en leergierige pedagogisch medewerkster. Die openstaat voor nieuwe ideeën en meedenkt met het bedrijf.

- Je hebt kennis van de diverse ontwikkelingsfases van een kind en je weet hoe je hierop moet anticiperen.

- Je hebt kennis van, en inzicht in, groepsdynamische processen en geldende hygiëne- en veiligheidseisen.

- Je beschikt over voldoende sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen.

- Je bent in staat om proactief te handelen.

- Je bent in staat om preventief in te grijpen om te zorgen dat kinderen succesvol kunnen zijn.

- Je hebt de gewenste mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van verslagen en contacten met ouders/verzorgers.

- Je bent bereid om kennis te maken met het sociaal emotionele programma Conscious Discipline hierover cursus te volgen van 4 dagen zodat jij het beste van jezelf kunt geven aan kinderen.

- Je staat open voor feedback en bent bereid feedback te geven aan collega’s.

- Je bent in het bezit van een geldig diploma voor pedagogisch medewerkster, zoals vastgelegd in de CAO Kinderopvang.

- Je bent in het bezit van een EHAK diploma.

Wat bieden wij:
- Een leuke uitdagende baan als pedagogisch medewerkster op een verticale groep.

- Een transparante werkomgeving met betrokken en professionele collega’s.

- Een fulltime baan van 36 uur per week, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

- Een contract voor bepaalde tijd, voor een jaar, daarna zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden over het functioneren. Bij goed functioneren zal het contract verlengd worden.

- Salariëring Conform CAO Kinderopvang, schaal 6.

- Interne opleiding Conscious Discipline.

Bent je enthousiast geworden en spreekt deze baan je aan?
Dan ontvangen wij graag een sollicitatiebrief met uitgebreide CV voor 4 juli a.s.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Petra Koudstaal. In verband met vakantie kan dit telefonisch tot 23 juni, daarna graag via de mail.

KO Jabadabadoe BV
Westerdorpsstraat 54b
3871 AZ Hoevelaken
033-2538698
petra@jabadabadoe.info


033 25 38 698
Social Media
Jabadabadoe - Locatie: Westerdorpsstraat 54b - 3871 AZ Hoevelaken - Landelijk Register KDV 409251847 - BSO 107189094 - PO 409251847
De Hoeve: Landelijk Register BSO 104300607
Deze website wordt regelmatig geactualiseerd. Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kunt u contact
opnemen met Kinderopvang Jabadabadoe BV
© 2018 Jabadabadoe