Visie
Jabadabadoe wil een inspirerende en liefdevolle plaats zijn voor kinderen
en medewerkers om te ontwikkelen en te groeien.
Kindgericht
Ieder kind is uniek!
Het welbevinden van het kind staat voorop, in een veilige en geborgen omgeving. We proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de individuele behoefte van het kind. Zowel individueel als in groepsverband, op het gebied van:

- Sociale ontwikkeling
- Emotionele ontwikkeling
- Motorische ontwikkeling

We verdiepen ons in de wereld van het kind, door ook vanuit de ogen van het kind te kijken.
Kwaliteitsbewust
Kwaliteit is de kroon op je werk!
De kwaliteit binnen Jabadabadoe hoog is. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Wij verwachten dan ook dat iedereen die betrokken is bij Jabadabadoe ‘kwaliteitsbewust’ is en streeft naar perfectie. Wij zoeken continu naar verbetering en zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Er is een aantal gebieden waarop kwaliteit van toepassing is:

•    Medewerkers: het personeel is goed opgeleid, schoolt zich continu bij en blijft zichzelf ontwikkelen, als individu en als team.
Kinderen kunnen zich bij ons pedagogisch verantwoord ontwikkelen binnen een veilige omgeving.
•    Materiaal: we gebruiken kwalitatief goed en pedagogisch verantwoord speelmateriaal.
•    Organisatie: de directie zorgt ervoor dat de totale organisatie optimaal kan functioneren.
Natuurbewust
Buiten zijn, niet alleen als de zon schijnt!
Jabadabadoe heeft een eigen kinderboerderij. Samen met de kinderen zorgen wij voor onze schapen, geiten, kippen en varkens. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een natuurlijke omgeving opgroeien en zich bewust worden van de natuur. Wij bieden kinderen de mogelijkheid om veel buiten te zijn. Met onze bakfiets maken we regelmatig een ritje naar het bos.
Betrokkenheid
Een team is meer dan een optelsom van individuen.
Wij zijn betrokken bij het kind: individueel en als onderdeel van het gezin. Daarom zijn we ook betrokken bij de ouders. We hebben oprechte belangstelling en interesse in een ieder die te maken heeft met Jabadabadoe. Er is een open communicatie met ouders, kinderen, medewerkers en directie. Met respect voor het individu.
Ondernemend
Ondernemen doen we met elkaar.
We staan open voor initiatieven en denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. We blijven altijd kritisch kijken naar de onderneming en onszelf. We zijn creatief, vindingrijk, resultaatgericht, maar ook realistisch. Dat geldt voor de houding naar onze eigen organisatie, ouders en kinderen. We gaan flexibel om met vragen van ouders, maar geven hierin ook onze grenzen aan.
Ondernemen doen we met elkaar!
033 25 38 698
Social Media
Jabadabadoe - Locatie: Westerdorpsstraat 54b - 3871 AZ Hoevelaken - Landelijk Register KDV 409251847 - BSO 107189094 - PO 409251847
De Hoeve: Landelijk Register BSO 104300607
Deze website wordt regelmatig geactualiseerd. Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kunt u contact
opnemen met Kinderopvang Jabadabadoe BV
© 2018 Jabadabadoe